Referenties

 

Hebben in april 2022 super goed werk afgeleverd en schoon achtergelaten. Zowel het buitenkozijn, dakramen, trapwerk en draagbalk met koof zeer professioneel met eerlijke prijs. Super blij!

Roel de Krom

 

Vakkundig, betrouwbaar, eerlijk advies. Fijne mensen om over de vloer te hebben!

Familie Scholtens, verbouwing woonhuis en B&B Bloom-inn

 

Zeer prettige samenwerking met Basten BouwService Gendt. Hebben de klus binnen de afgesproken termijn afgerond. Er was een zeer goede communicatie. Bovendien waren ze flexibel in het oppakken van bijkomende werkzaamheden tijdens de dakrenovatie. De medewerkers waren vriendelijk en dachten goed mee. We zijn zeer blij met het eindresultaat en voor een volgend project zullen wij hen zeker opnieuw vragen!

Familie Derksen, dakrenovatie

 

Voor onze noodzakelijke verbouwing, kwam Emiel met goede ideeën (met name de vaste overkapping). Goede ervaring gehad met de verbouwing van ons huis. Bij een volgend project zullen wij Basten BouwService zeker weer benaderen.

Familie van Driel, aanbouw woonhuis.

 

Zoekt U kwaliteit en een bouwbedrijf dat zijn afspraken nakomt dan doe je met Basten BouwService een goede keuze. Ons dak is vakkundig en met aandacht gerenoveerd.

Familie Reuvers, dakrenovatie.

 

Wij zijn zeer tevreden over het meedenken in mogelijkheden waarbij persoonlijke wensen zijn meegenomen. Erg plezierig dat ze afspraken na zijn gekomen, netjes werkten en vakwerk geleverd hebben.

Familie Twilt, dakkapel.

 

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Basten Bouwservice voor de aanbouw met aangepaste bad- en slaapkamer voor onze zoon. Ondanks dat dit geen alledaagse bouw is was Emiel direct enthousiast om ons te helpen.  Hij maakte vanaf het begin een deskundige indruk en heeft duidelijk veel praktijkervaring. Tijdens het proces heeft hij goed naar onze wensen geluisterd en daar waar nodig expertise ingeschakeld.  De prettige omgang en nét dat stapje extra zetten om je als klant verder op weg te brengen gaf voor ons de doorslag om voor Basten Bouwservice te kiezen. Wij zijn heel blij met het resultaat!

Familie Peters, aanbouw

 

Met hulp van vele anderen 45 jaar geleden ons eigen huis gebouwd. Nu, medio 2020 werd het tijd hier een flinke renovatie op los te laten. Via onze zoon, werkzaam bij BMN Bouwmaterialen kwamen we in contact met Emiel Basten van Basten Bouwservice uit Gendt. Na een aantal voorbereidende gesprekken, waarbij we onder de indruk raakten van de kennis en vakkundigheid van Emiel, besloten we dat dit de juiste partij was voor een mooi eindresultaat. Onze woning heeft een hele metamorfose ondergaan. Hierbij is natuurlijk ook veel aandacht besteed aan isolatie en duurzaamheid. Het waren geweldige weken met vakkundig en vriendelijk personeel over de vloer. Een aannemer, Emiel die zich regelmatig liet zien en keurig alle afspraken nakwam en Rosé Basten die er was voor de contacten, briefing en een geweldige bos bloemen bij oplevering.

Veel dank aan Emiel, Rosé en alle werknemers.

Familie Leenders, vernieuwen dak