Historie

Basten BouwService bestaat sinds december 2015. Na 25 jaar loondienstervaring kreeg ik, Emiel Basten, de mogelijkheid mijn eigen bouwbedrijf te beginnen en hiervoor mijn opgedane vakkennis in te zetten. Aan de slag als zelfstandig ondernemer was voor mij op dat moment een juiste stap.

Na mijn opleiding mts-bouwkunde begon ik als jonge werknemer bij een aannemer. Door de jaren heen heb ik ervaring opgedaan bij diverse aannemers, meerdere opleidingen gevolgd en ben ik doorgegroeid in mijn vaardigheden in de bouwwereld. Ik ken de kneepjes van het vak van bouwplaats tot kantoor. In mijn functie van projectleider begeleidde ik nieuwbouw- en verbouwprojecten voor particulieren en bedrijven, met als specialisme de verbouw van winkelpanden. Daarbij maakten het leidinggeven aan het team en het communiceren met alle partijen het plaatje compleet. Toen eind 2015 een mooie kans op mijn pad kwam, besloot ik deze met beide handen aan te pakken. Daarmee was het ontstaan van Basten BouwService een feit.

De afgelopen jaren maakte Basten BouwService een snelle groei door en inmiddels hebben wij zes vakkundige werknemers in dienst. Sinds 2018 werkt ook echtgenote Rosé Basten volledig mee in het bedrijf en in 2021 hebben wij onze kantoor bezetting verder uitgebreid. In 2020 hebben wij er voor gekozen om te verhuizen naar een ruimer pand op de Biezenkamp 14 te Gendt. Vanuit dit pand bouwen wij graag, samen met u, verder aan onze toekomst. Wij zijn er trots op dat we in de afgelopen jaren een gedegen basis hebben gecreëerd voor een goedlopend bouwbedrijf. We werken met passie aan ons vak en weten dat ook over te brengen op onze klanten. Het is prettig om te ervaren dat klanten ons weten te vinden en terug blijven komen.

Als zelfstandig ondernemer sta ik altijd voor uitdagingen, maar mijn insteek is dat die uitdagingen er zijn om op te lossen. Bouwen aan een mooie toekomst doen we samen.